Od 4. do 8. srpnja 2011. Dramski studio Ludens teatra organizira LJETNU DRAMSKU RADIONICU u prostorijama Doma mladih Koprivnica.

U dječjem rastu i razvoju dramski je izraz vrlo koristan, jer djeca, osim govornih vještina, razvijaju i motoričke sposobnosti, susreću se s važnošću govora tijela te tako potiču samokritičnost, odgovornost, snalažljivost a razvijaju kreativnost te osjećaj za timski rad. Određene dramske metode malim polaznicima mogu pomoći, da kroz igru, riješe neke probleme bez osjećaja pritiska roditelja i odraslih.

Radionica je zamišljena kao svakodnevni rad s djecom od 6 do 10 godina u kojem će polaznici uz igru, raditi vježbe koncentracije i pamćenja, vježbe za glas i govor, osmišljavati vlastite glumačke zadatke, i na kraju, svoj rad prezentirati.

Radionica će se održavati svaki dan, od 4. do 8. srpnja, od 9 do 13 sati u Domu mladih Koprivnica. Cijena radionice (20 radnih sati + prezentacija) je 200,00 kn, a prijaviti svoju djecu možete na broj telefona 099/599-4441 ili na info@ludensteatar.hr. Voditeljica Ljetne dramske radionice je Martina Trešćec.