S veseljem Vas obavještavamo da će predstava “Balon”, koju smo bili prisiljeni otkazati u siječnju mjesecu biti održana 07. svibnja (ponedjeljak) u Domu mladih Koprivnica s početkom u 20 sati, a u organizaciji Ludens teatra.

Da Vas podsjetimo: predstava “Balon”, nastala je u koprodukciji Teatra Exit i Teatra 2000 prema tekstu Mate Matišića, a u režiji Mislava Brečića.

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi, a koprivničkim daskama prošetat će Vilim Matula, Krešimir Mikić, Branka Trlin i Judita Franković.

“Balon” je izuzetno zabavna predstava prepuna smijeha, crnog humora koji govori o svakodnevici te jednom glumcu koji svojim radom utječe na posve kritične situacije. Svi se potom mogu zapitati koliko nam može ustvari značiti samo dah jedne osobe, pa makar on bio u jednom balonu? Kakvu ulogu ima u svom životu jedan posve običan kazališni glumac i koja je njegova vrijednost u svijetu kriminala oko čega se sve vrti?

Ulaznice možete kupiti u Šarenom dućanu i Hotelu Podravina u njihovo uredovno vrijeme, u uredu Ludens teatra svakoga dana od 10:00 do 14:00 sati, te na dan predstave od 18:00 sati na blagajni Doma mladih.