LUDENS TEATAR OVOGODIŠNJU EUROPSKU NOĆ KAZALIŠTA ORGANIZIRA 16.11.2013 U DOMU MLADIH.

Već 5. godinu zaredom Ludens teatar sudjeluje u manifestaciji EUROPSKA NOĆ KAZALIŠTA koja je posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Ove godine održava se 16.11.2013.g. u deset europskih zemalja te gotovo 100 gradova. Zajednički im je cilj produbiti vezu između umjetnika i zaljubljenika u njihovu umjetnost kroz raznovrsne programe za najrazličitiju publiku svih dobnih skupina.

Ove godine Ludens teatar širom otvara svoja vrata svim zainteresiranim malim i velikim građanima i poziva ih da sudjeluju na otvorenom satu Dramskog studija.

Ukoliko se želite iskušati na daskama koje život znače, bez obzira na dosadašnja iskustva ili predznanja, dođite i s našim dramskim pedagoginjama sudjelujte u dramskim vježbama i igrama te zajedničkim improvizacijama. Zabavite se i opustite, zaboravite stvaran svijet i uronite u svijet mašte pod okriljem maske kazališta.

Najsmješniji, najdramatični, najluđi, najrasčupaniji, najotkačeniji i najozbiljniji dobit će za uspomenu nagrade koje je za Vas pripremio organizacijski tim Noći kazališta 2013.

Radionica za mlade (od 6 do 14 godina) održava se od 16.00-18.00h, a za one starije (15 do 99 godina) od 19.00-21.00h u velikoj dvorani Doma mladih.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Prijave nisu potrebne.