S četiri osvojene nagrade u Đurđevcu, Kaotis Teatralis odlazi u Pazin.

 
Najstarija skupina dramskog studija Ludens teatra, Kaotis Teatralis i predstava „Zelena ptica“ predstavit će se na Državnoj smotri kazališnih amatera koja će se održati u Pazinu od 12. do 14. svibnja. Predstava je na rasporedu u petak (12.5.) u 17:30 sati čime će i biti otvorena sama Državna smotra kazališnih amatera.

 
Nakon XIV Županijske smotre kazališnih amatera Koprivničko-Križevačke županije održane u Đurđevcu, dramski studio Ludens teatra pa prvi će se puta predstaviti na Državnoj smotri kazališnih amatera. Podsjetimo, predstava „Zelena ptica“. na Županijskoj je smotri osvojila četiri nagrade: Najbolja režija – Martina Treščec Godek i Karlo Kučanda; Najbolja ženska sporedna uloga – Petra Lozo; Najbolja muška sporedna uloga – Matija Gašpari te Nagrada za drugu najbolju predstavu.

 
Tekst je napisala Marijana Nola, a radi se o svojevrsnoj modernoj baci koja uz elemente komike progovara o vrlo važnoj temi osvješćivanja ekološke svijesti. Što će se dogoditi u Sretnom kraljevstvu kad građani prestanu brinuti o čistoći i grad postane zatrpan smećem? Kako riješiti takav problem? U sve to se uplete i ljubavna priča koja postavlja pitanje vjerovati srcu ili razumu.