S obzirom na to da su napravljeni prvi koraci prema rješavanju problema rada Ludens teatra u Domu mladih, a s vjerom da će se nastaviti u tom smjeru, Ludens teatar nakon kratke stanke nastavlja sa svojim djelovanjem u Koprivnici.

Na samom početku jedanaeste sezone donesena je odluka kako će se poslovanje Ludens teatra fokusirati na provođenje kazališne djelatnosti na području Republike Hrvatske, odnosno gostovanja, dok u Koprivnici planirane aktivnosti nažalost nisu ostvarive. No, nakon kratke stanke i s obzirom na to da su napravljeni prvi koraci prema rješavanju problema rada Ludens teatra u Domu mladih, nastavljamo sa svojim djelovanje u Koprivnici.

Sukladno tome, održat će se upisi u Dramski studio te Scenografsku radionicu od 31. listopada do 15 studenog u uredu Ludens teatra. Kao i prijašnjih godina, prijaviti se mogu svi zainteresirani školarci, koji će biti podijeljeni u grupe s obzirom na uzrast, a termini grupa objavit će se naknadno. Roditelji upisuju svoje dijete, a stariji od 14 godina upisuju se sami. Također, u studenom su na repertoaru dvije predstave iz produkcije Ludens teatra te jedna gostujuća. Svečana premijera nove predstave „Sjećanje vode“ u režiji Franke Perković, održat će se 11. studenog. 18. studenog bit će izvedena predstava „Kazalište – što, kako i zašto uopće?“, a ulaz će biti besplatan, dok je na rasporedu 26. studenog predstava „Taksimetar“ zagrebačkog Teatra EXIT.

„Sjećanje vode“ tekst je autorice Shelagh Stephenson, u hrvatskom prijevodu Lare Hölbling Matković, a nagrađen je prestižnom nagradom Olivier. Govori o tri sestre (Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Krizmanić, Iskra Jirsak) koje se susreću uoči majčinog sprovoda u kući svoga djetinjstva. Njihovi se muški partneri (Goran Grgić, Ivan Grčić)  teško snalaze u tom paklenom trokutu i upravo su situacije konflikata između intenzivnih sestara i pomalo zatečenih muškaraca mjesta najbritkijeg britanskog humora kojim je ovaj komad izuzetno vješto protkan.