Ludens teatar otvorio je jedanaestu sezonu premijerom predstave „Sjećanje vode“, a sljedeća je na repertoaru predstava „Taksimetar“ zagrebačkog Teatra EXIT.

U Ludens teatar dolazi prva gostujuća predstava. Radi se o predstavi Teatra EXIT „Taksimetar“, koja je svoju premijeru doživjela u listopadu 2016. godine, a koja je na rasporedu u Ludens teatru 26. studenog, s početkom u 20:00 sati. Koprivnička će publika tako moći pogledati i treću predstavu u studenom, nakon koje Ludens teatar odlazi na gostovanja diljem Hrvatske.

Što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo. (Teatar EXIT)

Ulaznice za predstavu „Taksimetar“, mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat), te na portalu ulaznice.hr.