Kaotis teatralis predstavio se na Državnoj smotri kazališnih amatera u Pazinu.

Najstarija skupina Dramskog studija Ludens teatra, Kaotis teatralis pod vodstvom Karla Kučande predstavila se s predstavom „Ispod površine“ u Pazinu na prvom dijelu 58. FHKA-e, koja se održala od 11. do 13. svibnja. Drugi dio Festivala održat će se u Vodicama od 25. do 27. svibnja kada će biti i proglašenje pobjednika. Koprivnička će publika predstavu moći pogledati na ovogodišnjem izdanju Vikenda amaterskog kazališta koji će se održati u prostoru Doma mladih 2. i 3. lipnja. Uz ovu, na VAK-u će se predstaviti i mlađa skupina Dramskog studija te GK Đurđevac.

Nakon predstavljanja na 15. Županijskoj smotri kazališnih amatera u Đurđevcu, predstava „Ispod površine“ izvedena je na 58. FHKA-i u organizaciji Hrvatskog sabora kulture gdje ju je stručni žiri izdvojio kao primjer pozitivne prakse djelovanja kazališnih amaterskih skupina. 

Što to grebe ispod površine ljudske psihe? Što leži u dubinama ljudskih duša? Što znači biti normalan?  Uz pomoć ozbiljnog liječničkog tima predstava pokušava odgovoriti na ova i slična pitanja. („Ispod površine“)

Podsjetimo, predstava „Ispod površine“ u Đurđevcu je osvojila četiri nagrade: Nagrada za najbolju sporednu žensku ulogu (Petra Lozo), Nagrada za najbolju sporednu mušku ulogu (Mihovil Maloča), Nagrada za najbolju režiju (Karlo Kučanda) te Nagrada za najbolju predstavu.