Ludens teatar i Kazalište Moruzgva ponovo dovode “Brodolomke” u Koprivnicu. Nastala prema tekstu Ane Maras Harmander ova predstava tragikomična je priča o četiri potpuno različite žene koje se nađu na istom mjestu, a jedina poveznica im je zajednički neprijatelj… alkohol. Koje su njihove životne priče i kako su se sve našle na grupnoj terapiji pogledajte ove subote u Domu mladih.

“Brodolomke iskrenim dijalozima ne trivijaliziraju i ne psihologiziraju društveni i moralni problem alkoholizma, daju mu toplu ljudsku ruku da će nam, kad se napokon pogledamo u ogledalo i prihvatimo, biti bolje.” (Anđela Vidović – scena.hr)

“Brodolomke su jedna simpatična, srceparajuća i uzbudljiva priča. To je pravi scensko-plesno-pjevački užitak od 80 minuta.” (Andrej Soldo – studentski.hr)

“Kad predstava o gorkom problemu i nasmije, onda je ona i sama terapija za publiku.” (V.M./M.Nj./HRT – magazin.hrt.hr)

Zbog velike potražnje na rasporedu su dvije izvedbe:

20.10. u 17:00 – Dom mladih – primamo rezervacije

20.10. u 20:00 – Dom mladih – rasprodano

Karte možete rezervirati u inbox, e-mail, telefonski (048 671615 / 097 7583367) ili u uredu Ludens teatra (Trg bana Josipa Jelačića 6). Rezervirane ulaznice moći će se podići u petak od 10 do 17 sati u uredu Ludens teatra, te u subotu od 15 sati na blagajni Doma mladih.

Više o predstavi pročitajte ovdje.