Ovog ljeta, po prvi put , Ludens teatar organizira ljetni kazališni festival “Ljeto u Ludensu – mala scena smijeha”, četiri kazališne predstave u četiri srpanjske subote.

Predstave će se odigravati u Atriju Doma mladih u 21,00 sat.
Cijena ulaznica za sve predstave je 30 kuna.

Moguće je kupiti paket ulaznica za sve predstave po cijeni od 100 kuna isključivo u uredu Ludens teatra u Domu mladih, svakim danom osim nedjeljom i praznikom, od 10 do 14 sati.
Ulaznice u pretprodaji za svaku predstavu posebno možete nabaviti također u uredu Ludens teatra, “Šarenom dućanu”, Hotelu “Podravina” te na dan izvedbe na blagajni Doma mladih od 18 sati.

Prve srpanjske subote, gostovat će Zijah Sokolović sa predstavom Cabares, cabarei, predstavom o upoznavanju, o običnom danu, o uspijehu i neuspijehu, o dogovaranju i ogovaranju. Sljedeće subote, 14. srpnja, pogledajete Kontrabas, predstavu nastalu u produkciji Teatra Exit, po tekstu Patricka Sűskinda, u režiji i izvođenju Renea Medvešeka. “Kontrabas” je jedan od najigranijih njemačkih komada, preveden na 27 jezika.

U subotu, 21. srpnja gostovat će Planet Art s predstavom D.R. Sandersona Tko je ovdje lud? u režiji Marka Torjanca. Zabavna, duhovita i introspektivna priča o psihijatrijskoj klinici i njezinim pacijentima u kojoj razne uloge, i pacijenata i liječnika igraju Natalija Đorđević i Marko Torjanac. Ljeto u Ludensu ćemo završiti u subotu, 28. srpnja predstavom Dimnjačar autora teksta Mirka Keleka, u maestralnoj izvedbi Ljubomira Kerekeša. Predstava je to više od 1000 puta izvedena i ispričana jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka.