Ludens teatar zatvorio jubilarnu desetu sezonu još jednim Ljetom u Ludensu

Sedmu godinu za redom, koprivnička je publika mogla pogledati po jednu predstavu svake srpanjske subote. Mala scena smijeha, koju Ludens teatar svojoj publici otvara prve srpanjske subote, ove je godine ugostila čak pet predstava.

Ljeto u Ludensu otvorila je priča o Martinu, seoskom momku iz općine Gornjo Brestje. Predstava „Nori krtica Martin“ nastala je u koprodukciji Kazališta Oberon i Kazališta Virovitica. Uslijedila je predstava Teatra Erato „Od tišine do glazbe“ čiji je nastanak usko vezan uz ime Ludens teatra. Ivan Đuričić i Saša Miočić publici su ispričali razvoj glazbe od njenih početaka pa sve do današnjih dana. Treća je subota bila rezervirana za Saru Renar, SKROZ i Moskau koji su publici predstavili svoj najnoviji rad. Stalni gost Ludens teatra i Ljeta u Ludensu – Teatar Exit – publici se ove godine predstavio predstavom „Balon“, a sam festival zatvorila je predstava „Samo jedna žena“ Gala teatra. Ovogodišnje Ljeto u Ludensu dovelo je u Atrij Doma mladih pet žanrovski različitih predstava omogućujući tako svakom zaljubljeniku u kazalište da pronađe nešto za sebe.

Ludens teatar već deset sezona njeguje svoju misiju – Kvalitetnim i inovativnim kulturnim sadržajima prenositi bitne poruke i odgovarati na potrebe zajednice, izgrađivati je i odgajati – te je s njom uspješno odradio još jednu sezonu. Sezona 2017./2018. donosi mnoštvo noviteta, gostovanja te nove naslove koje će publika moći pogledati već početkom sljedeće sezone.