Početkom travnja, koprivnička će publika u Ludens teatru moći pogledati predstavu u režiji Renea Medvešeka, a u produkciji zagrebačkog gradskog kazališta Gavella „Kao na nebu“. Predstava je na rasporedu u 9. travnja u 20:00 sati u prostoru Doma mladih Koprivnica. Izvedba će biti prilagođena slijepim i slabovidnim osobama, koje će pomoću uređaja za audio deskripciju moći pratiti predstavu.

Nagrade: nagrada za najbolju mušku ulogu: Ozren Grabarić (31. “Gavelline večeri”, 2016.) te Nagrada “Vanja Drach” za najbolju predstavu (24.Festival glumca, 2017.).

Predstava „Kao na nebu“ priča je o Danielu, međunarodno uspješnom dirigentu koji se, zasićen i izmoren dugogodišnjim napetostima kakve donosi život vrhunskog glazbenika, vraća u svoje rodno mjesto, u potrazi za mirom i izolacijom. Njih bi vjerojatno i pronašao, no voditelj lokalnog crkvenog zbora zamoli ga za pomoć u radu s pjevačima-amaterima i Daniel prihvati ponudu koja će mu promijeniti život na neočekivan način. Kroz rad s njim zbor će se razvijati i rasti, ali novostečena sloboda njegovih članova i nastojanje da “pronađu svoj glas” neće odgovarati svima, ponajprije pastoru koji u takvom pristupu vidi prijetnju uspostavljenim vrijednostima i poretku.
“Ja sam ovdje samo došao slušati.”, reći će Daniel svojim pjevačima, podsjećajući ih na jednu od zaboravljenih vrijednosti u ovom mnogoglasnom, ponekad tako bučnom vremenu… (GDK Gavella)

U predstavi igraju: Ozren Grabarić, Martina Čvek, Darko Milas, Slavica Knežević, Sven Šestak, Siniša Ružić, Dijana Vidušin, Hrvoje Klobučar, Ana Kvrgić, Igor Kovač, Nenad Cvetko, Antonija Stanišić Šperanda.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat), te na portalu ulaznice.hr. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.