Provedite Valentinovo u kazalištu

 

 
Nakon odlične Dame s kamelijama, Ludens teatar vas poziva da Valentinovo provedete u kazalištu. 14. veljače u 20:00 sati, na rasporedu je predstava Brak ustvari ljubav kazališta Kult.
Koprivnička će publika, u Domu mladih, moći pogledati predstavu koja je već tri godine na repertoaru ovog kazališta iz Beograda, a koja je gostovala u zemljama regije te u Europi. Nakon Geneve i Zuricha, ova predstava dolazi i u Koprivnicu.

 

 
U ovoj predstavi se svi prepoznaju i potpuno je podređena publici, s mnogo elegantnog humora i živo izvođene glazbe. Pored teksta u kojem publika pronalazi sebe i identificira se s protagonistima, ova se predstava oslanja i na živo otpjevane glazbene brojeve. Cilj nam je bio dokazati da predstava može biti zanimljiva i smiješna bez psovki, politike i prostog podilaženja publici. Izvođenje ove predstave za Dan zaljubljenih je pun pogodak! (kazalište Kult)

 

 
Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Le Petit Caféu, Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, na portalu ulaznice.hr te u uredu Ludens teatra (Dom mladih/1. kat). Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40,00 kn, dok će se na dan predstave moći kupiti na blagajni Doma mladih po cijeni do 50,00 kn.